Spontane Inzamelingsactie van Beveiligingscollega’s Helpt Kinderen van Tijdelijke Gemeentelijke Opvang Nijmegen

inzamelingsactie security

Bij Alert Beveiliging draait het niet alleen om het bewaken van eigendommen en het zorgen voor veiligheid, maar ook om het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Dit werd onlangs prachtig geïllustreerd door een spontane inzamelingsactie onder onze collega’s van de dag- en nachtploeg.

Alles begon met een simpele oproep op Facebook van een van onze collega’s. Hij vroeg om donaties van kinderschoenen en sokken voor de kinderen die verblijven in de Tijdelijke Gemeentelijke Opvang in Nijmegen. Deze oproep raakte een gevoelige snaar bij zijn collega’s, die zich onmiddellijk wilden inzetten om nog meer te doen voor deze kinderen. Wat begon als een kleinschalig initiatief, groeide al snel uit tot een prachtige inzamelingsactie.

Met gezamenlijke inzet van zowel de dag- als nachtploeg van onze beveiligingsteam werd maar liefst 625 euro opgehaald. Dit bedrag zal in samenspraak met de woonbegeleiding van de opvang zorgvuldig worden besteed.

Een deel van het geld wordt gebruikt om warme kleding aan te schaffen voor de kinderen, zodat ze goed beschermd zijn tegen de kou. Daarnaast zal een ander deel worden gebruikt om een leuk uitje te organiseren voor de kinderen, zodat ze even kunnen ontsnappen aan hun dagelijkse realiteit en een fijne tijd kunnen beleven.

Bij Alert Beveiliging zijn we trots op de inzet en het medeleven van onze collega’s. Deze actie laat zien dat we niet alleen klaarstaan om te beschermen, maar ook om te helpen wanneer dat nodig is. Samen maken we een verschil, niet alleen voor de veiligheid van onze gemeenschap, maar ook voor het welzijn van degenen die het het hardst nodig hebben.

Facebook-oproep

We willen alle collega’s die hebben bijgedragen aan deze actie hartelijk bedanken voor hun inzet en hun donaties. Dankzij jullie is het mogelijk om de kinderen van de Tijdelijke Gemeentelijke Opvang een beetje extra warmte en vreugde te bieden.

Laten we samen blijven zoeken naar manieren om anderen te helpen en een positieve impact te maken in de samenleving.